Naprapathögskolan logo

Vi behöver dig på Ängelholms Naprapatklinik!

Nu söker vi upp till två naprapater med start så snart som möjligt.

Vi håller till i Ängelholm, i ett härligt hus i lantlig miljö tillsammans med andra terapeuter. Patientunderlaget kommer från företag, försäkringsbolag samt privatfinansierade. Vi har även ett samarbete med ett lokalt fotbollslag i division 3 där vi hjälper spelarna med screening, behandling och rehab. Utöver naprapatens grund att med god översikt se över patientens hälsa erbjuder kliniken stötvågsbehandling och smågruppsträning.

Utöver det dagliga arbetet som naprapat får du möjlighet att driva kliniken med ansvar för annat praktiskt som rör verksamheten, till exempel att delta och hålla workshops, söka och upprätthålla företagskontakter samt delta på mässor.

Vi söker dig som både är i behov av att göra din legitimationspraktik och du som redan är legitimerad, det viktigaste är att du är villig att utvecklas tillsammans med oss.

Vi erbjuder en fast anställning vid ett härligt boende vid kusten i vackra skånska Bjärebygden, som med sina goda förbindelser innebär 15 minuter till Helsingborg och 1 timme till Stockholm och Köpenhamn.

Vi ser framemot att höra från dig för att berätta mer! Hör av dig till Anneli på: anneli.tyrling@live.com

Du hittar oss på www.angelholmsnaprapatklinik.se samt Facebook och Instagram.