Jobb

Massörer sökes till Convini på Bellmanstafesten

Två personer sökes till onsdag 22 och torsdag 23 augusti kl 19-21 i Convinis sponsortält för enklare nack- och ryggmassage.

En person sökes till enbart torsdag 23 augusti i Convinis personaltält kl 17-20. Även här enklare nack- och ryggmassage.

Ersättning: 1300kr per dag/person

Kontakta Elin Josefsson för mer information och anmälan (först till kvarn).

Elin Josefsson
Client team manager
elin.josefsson@onemotion.se

Onemotion IMC AB
Besöksadress: Rålambsvägen 17, 112 59 Stockholm
Postadress: Box 30044, 104 25 Stockholm
www.onemotion.se

Muskelklinikken AS söker naprapat

Arbeidsgiver: Muskelklinikken AS
Stillingstittel: Naprapater
Sted: Oslo
Frist: Vurderes fortløpende
Varighet: Fast
Mail: Post@muskelklinikken.no
Hjemmeside: www.muskelklinikken.no

Du arbeider selvstendig og har eget foretak med egen kundeportefølje og vil ha plass i nytt og flott, eksklusivt og spennende kunnskapssenter midt i Oslo sentrum for trening og behandling! Høres dette interessant ut? Vi ser frem til å høre fra deg.

Om arbeidsplassen
Muskelklinikken AS er et privat helsesenter med terpeuter, trenere og massører med målsetning om å være Norges beste kompetansesenter!

Med god erfaring på markedet og verdifull kunnskap i faget, setter vi fokus på gode relasjoner til kunden og arbeidsmiljø. Vi ønsker å ha en arbeidsplass med samme verdier og målsettinger.

Søknad sendes til:
Post@muskelklinikken.no

Naprapathögskolan söker klinikchef

Naprapathögskolan söker klinikchef till våra studentkliniker i Vasastan och Danderyd i Stockholm. Arbetet utförs tillsammans med studierektor med ansvar för verksamhetsförlagd utbildning (VFU) och rapportering sker till rektor. Inom ramen för tjänsten ingår viss undervisning.

Tjänstens omfattning:  50%
Tillträde: Höstterminen 2018
Ansökan:  Ansökan skall bestå av ett personligt brev (max 400 ord) samt CV och tillsänds;

Rektor Helène Schulte, helene.schulte@nph.se senast 2018-07-31

I brevet skall den sökande beskriva:

• Varför man söker tjänsten
  • Varför man tror att man är lämplig för tjänsten
  • Sin syn på hur naprapatprogrammet bör utvecklas de kommande åren
  • Sin syn på hur Naprapathögskolan skall vara en attraktiv utbildning att söka

Kravprofil:

• Minst 4 årig högskoleutbildning, helst inom medicin och i synnerhet manuell medicin/naprapati
  • Fördelaktigt om den sökande har ett etablerat forskningsintresse

Vi söker dig som:

• Är en entusiastisk ledare med stort intresse för pedagogik, hälso- och sjukvård och evidensbaserad utbildning
  • Har god kännedom om naprapati och erfarenhet av högskoleverksamhet
  • Uppskattar daglig kontakt med studenter, patienter och medarbetare
  • Har mycket god organisatorisk förmåga, är skicklig på att kommunicera i tal och skrift samt har mycket god datorvana i Windows-miljö samt goda kunskaper i Google apps (G-suite) och Microsoft Office. Erfarenhet från arbete med molnbaserade affärssystem och/eller skoladministrativa system är meriterande.

Klinikchefen ska fungera som en drivande och engagerad ledare av Naprapathögskolans klinikverksamhet  med ansvar för att verksamheten organiseras så att den tillgodoser hög patientsäkerhet, god vårdkvalitet och kostnadseffektivitet.

För mer information vänligen kontakta:

Helène Schulte, Rektor
Leg. läkare, Med. doktor

Naprapathögskolan logo

Har du lyst til å være med å ta i mot Birken-deltakere etter et tøft løp over fjellet i Norge?

Norges Naprapatforbund trenger naprapater til å stille på løpe-birken 9 juni! Vi står med telt og benker i målområdet og hjelper utøverne når de kommer i mål. Benytt muligheten til å markedsføre både deg selv og naprapatien, samt møte kjente og ukjente kollegaer. Som ferdig utdannet naprapat får dere en kompensasjon på 2000kr for deltagelse, studenter får dekket reise. Det er få plasser, så førstemann til mølla!

Påmelding gjøres til: birken@naprapat.org

Jobberbjudande Friskvårdskollen