Naprapathögskolan logo

Utbildnings­samordnare till Naprapat­högskolan

Om tjänsten

Naprapathögskolan söker en utbildningssamordnare, tillika kanslist, för naprapatprogrammet. Anställningen är tillsvidare 100 % med tillträde i augusti 2018 enligt överenskommelse. Tjänsten innebär ett nära samarbete med högskolans andra utbildningssamordnare samt studierektorer och receptionspersonal.

Din profil

Vi söker dig med:

• Dokumenterad erfarenhet av utbildningsadministrativt arbete
  • God erfarenhet av schemaläggning (t ex Schoolity, TimeEdit, NovaSchem)
  • Goda kunskaper i Google Apps (tex. G-mail, Google Drive, Google Kalender)
  • Goda kunskaper i kalkylprogram och ordbehandlare (tex. Google Dokument, Google Kalkylark, Excel, Word)

Din roll

Huvudsakliga arbetsuppgifter är:

• Schemaläggning och betygshantering i skoladministrativt system
  • Utbildningsadministration i G Suite for Education (tidigare Google Apps for Education)
  • CSN-rapportering
  • Lärarkontakt samt avstämning med lärare inför kursstart
  • Utfärdande av intyg och diplom
  • Receptionstjänstgöring och hantering av studentärenden

Företagsbeskrivning

Naprapathögskolan är en privat högskola med ca 400 heltidsstudenter på det 4-åriga naprapatprogrammet. Högskolan har ca 20 fast anställda samt ett 100-tal konsulter, som tillsammans arbetar för att erbjuda en högkvalitativ utbildning till legitimerad naprapat.

Naprapathögskolan, som ligger centralt i Stockholm i det natursköna Kräftriket, är den största högskolan i Norden inom manuell medicin och har utbildat naprapater sedan 1970. I Sverige är naprapater den dominerande yrkesgruppen inom manuell medicin och varje år utför landets ca 1400 legitimerade naprapater, över 1,5 miljoner behandlingar. Utbildningen är studiemedelsberättigad och ger en examen som efter ett års praktiktjänstgöring, ger behörighet att ansöka om legitimation hos Socialstyrelsen.

Läs mer om Naprapathögskolan på www.naprapathogskolan.se.

Vi samarbetar med Pedagogpoolen i denna rekrytering. Du är välkommen att söka tjänsten
genom att registrera din ansökan på https://www.pedagogpoolen.se/lediga-tjanster/?jaid=415.

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Hanna Zetterlund,
hanna.zetterlund@pedagogpoolen.se

Vi rekryterar fortlöpande och ser fram emot att läsa din ansökan snarast dock senast den 21
maj.

Ladda ner annonsen i PDF-format.