Patientinformation med anledning av Covid-19

Naprapathögskolan följer noggrant utvecklingen och informationen av smittspridningen av Covid-19. Vi tar våra patienters, studenters och medarbetares hälsa och säkerhet på största allvar. Därför uppmanar vi alla patienter att noggrant följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

• Undvik besök om du känner dig sjuk med symtom som snuva, hosta eller feber.
  • Vänta minst två dygn efter att du blivit frisk innan du besöker oss.

Läs mer på Folkhälsomyndighetens webbplats.

Rörande vårdhygien vid Naprapathögskolan gäller samma föreskrifter som för legitimerad vårdpersonal inom den allmänna hälso- och sjukvården i Sverige.

Naprapat­behandling & massage endast 250 kr

På Naprapathögskolans klinik får du snabb hjälp med besvär i muskler och leder. Tack vare naprapatins många olika behandlingsmetoder kan vi hjälpa dig med de flesta besvär relaterade till rörelse- och stödjeorganen. Vi behandlar värk och stelhet i rygg, nacke, axlar och andra leder men det går också bra att boka tid för en välgörande massage.

Välkommen till oss på Observatoriegatan 17, Stockholm. Ett besök kostar endast 250 kr. Observera att vår klinik är kontantfria.

Effektiv behandling som förebygger besvär

Naprapati är en manuell behandlingsmetod vilket innebär att behandlingen utförs med händerna. Naprapatin präglas av ett helhetstänkande där både undersökningsmetodik och diagnostik är inriktade mot att finna orsaken till patientens besvär.

Manuella behandlingsmetoder kombineras ofta med förebyggande eller rehabiliterande träning. Naprapati är en behandlingsmetod som både återställer kroppens funktion och ger patienten möjlighet att förebygga framtida besvär.

Naprapathögskolans klinik

Vanliga besvär

Nackspärr, ryggskott eller ischias? Här kan du läsa mer om de vanligaste besvär du kan få hjälp med på Naprapathögskolans klinik.

Naprapathögskolans klinik inför ditt besök

Inför ditt besök

Inför ditt besök hos oss kan det vara bra att känna till våra rutiner och hur ett besök på Naprapathögskolans klinik går till.

Naprapathögskolans klinik studenter

Presentkort

Hos oss kan både företag och privatpersoner köpa presentkort. En uppskattad gåva eller bidrag till företagets friskvård!

Våra behandlingar

På naprapathögskolans klinik erbjuder vi naprapatbehandling och massage för 250 kr per besök. Observera att större delen av ditt första besök ägnas åt undersökning. Detta är nödvändigt för att vi ska kunna ge dig bästa möjliga behandling. Observera också att terapeutens journalföring ingår i besökstiden. Det gör att den effektiva behandlingstiden blir kortare än den besökstid som anges i bokningen.

Vi tar även emot patienter via videokonsultation. Pris 150 kr faktureras i efterskott.

Massage

Klassisk svensk massage för att lindra besvär och för ökat välbefinnande. Besökstiden är ca 45 minuter.

Naprapati: Nybesök

Naprapatbehandling för dig som inte besökt kliniken tidigare under innevarande läsår. Besökstiden är ca 45 minuter.

Naprapati: Återbesök

Naprapatbehandling för dig som har besökt kliniken tidigare under innevarande läsår. Besökstiden är ca 45 minuter.

Videokonsultation
Effektiv rådgivning för att lindra besvär i muskler och leder. Ta hjälp av en naprapat direkt från ditt hem!