• Naprapat­högskolans klinik
    Naprapati & massage i Stockholm

Välkommen till Naprapathögskolans klinik på Observatoriegatan 17 vid Odenplan.
    Naprapatbehandling och massage endast 200 kr.

Ring 08-31 19 19Boka Online
  • Naprapatins dag 21 september

Alla intäkter från Naprapathögskolans klinik går denna dag oavkortat till FN:s flyktingorgan UNHCR.
    Boka tid Online eller på 08-31 19 19.

Ring 08-31 19 19Boka Online

Naprapat­behandling & massage endast 200 kr

På Naprapathögskolans klinik får du snabb hjälp med besvär i muskler och leder. Vi behandlar värk och stelhet i rygg, nacke, axlar och andra leder men det går också bra att boka tid för en välgörande massage. Kliniken ligger på Observatoriegatan 17 vid Odenplan i centrala Stockholm och en behandling kostar endast 200 kr. Tack vare naprapatins många olika behandlingsmetoder kan vi hjälpa dig med de flesta besvär relaterade till rörelse- och stödjeorganen.

Effektiv behandling som förebygger besvär

Naprapati präglas av ett helhetstänkande där både undersökningsmetodik och diagnostik är inriktade mot att finna orsaken till patientens besvär. Manuella behandlingsmetoder kompletteras ofta med förebyggande eller rehabiliterande träning. Naprapati är alltså en behandlingsmetod som i första hand återställer kroppens funktion och därefter ger patienten möjlighet att förebygga framtida besvär.

Naprapatbehandling

Vanliga besvär

Nackspärr, ryggskott eller ischias? Här kan du läsa mer om de vanligaste besvär du kan få hjälp med på Naprapathögskolans klinik.

Naprapathögskolans klinik inför ditt besök

Inför ditt besök

Inför ditt besök hos oss kan det vara bra att känna till våra rutiner och hur ett besök på Naprapathögskolans klinik går till.

Naprapathögskolans klinik presentkort och avtal

Presentkort & avtal

Hos oss kan du köpa presentkort på behandlingar. Du kan också teckna avtal för dina medarbetare eller medlemmar!

Våra behandlingar

På naprapathögskolans klinik erbjuder vi naprapatbehandling och massage. Ett besök kostar 200 kr. Observera att större delen av ditt första besök ägnas åt undersökning. Detta är nödvändigt för att vi ska kunna ge dig bästa möjliga behandling. Observera också att terapeutens journalföring ingår i besökstiden. Det gör att den effektiva behandlingstiden blir kortare än den besökstid som anges i bokningen.

Massage: Utförd av naprapatstudent

Klassisk massage som utförs av student på naprapatprogrammet. Besökstiden är 45 eller 60 minuter beroende på viken årskurs terapeuten går i.

Massage: Utförd av YH-student

Klassisk massage som utförs av student på Medicinskt Kursforums yrkeshögskoleutbildning till massageterapeut. Besökstiden är 60 minuter.

Naprapati: Nybesök

Naprapatbehandling för dig som inte besökt kliniken tidigare under innevarande läsår. Besökstiden är 45 minuter.

Naprapati: Återbesök

Naprapatbehandling för dig som har besökt kliniken tidigare under innevarande läsår. Besökstiden är 45 minuter.