Naprapatbehandling & massage endast 350 kr

På Naprapathögskolans klinik i Vasastaden får du snabb hjälp med besvär i muskler och leder. Tack vare naprapatins många olika behandlingsmetoder kan vi hjälpa dig med de flesta besvär relaterade till rörelse- och stödjeorganen. Vi behandlar värk och stelhet i rygg, nacke, axlar och andra leder men det går också bra att boka tid för en välgörande massage.

Välkommen till oss på Observatoriegatan 17, Stockholm. Ett besök kostar endast 350 kr. Observera att vår klinik är kontantfria.

 

Effektiv behandling
som förebygger besvär

Naprapati är en manuell behandlingsmetod vilket innebär att behandlingen utförs med händerna. Naprapatin präglas av ett helhetstänkande där både undersökningsmetodik och diagnostik är inriktade mot att finna orsaken till patientens besvär.

Manuella behandlingsmetoder kombineras ofta med förebyggande eller rehabiliterande träning. Naprapati är en behandlingsmetod som både återställer kroppens funktion och ger patienten möjlighet att förebygga framtida besvär.

Naprapathögskolans klinik

Vanliga besvär

Nackspärr, ryggskott eller ischias? Här kan du läsa mer om de vanligaste besvär du kan få hjälp med på Naprapathögskolans klinik.

Naprapatstudenter

Inför ditt besök

Inför ditt besök hos oss kan det vara bra att känna till våra rutiner och hur ett besök på Naprapathögskolans klinik vid Odenplan går till.

Naprapatstudenter

Presentkort

Hos oss kan både företag och privatpersoner köpa presentkort.

Våra behandlingar

På naprapathögskolans klinik på Observatoriegatan 17 i Vasastaden erbjuder vi naprapatbehandling och massage för 350 kr per besök. Observera att större delen av ditt första besök ägnas åt undersökning. Detta är nödvändigt för att vi ska kunna ge dig bästa möjliga behandling. Observera också att terapeutens journalföring ingår i besökstiden. Det gör att den effektiva behandlingstiden blir kortare än den besökstid som anges i bokningen.

Massage

Klassisk svensk massage för att lindra besvär och för ökat välbefinnande. Besökstiden är ca 45 minuter.

Naprapati: Nybesök

Naprapatbehandling för dig som inte besökt kliniken tidigare under innevarande läsår. Besökstiden är ca 45 minuter.

Naprapati: Återbesök

Naprapatbehandling för dig som har besökt kliniken tidigare under innevarande läsår. Besökstiden är ca 45 minuter.

Videokonsultation

Effektiv rådgivning för att lindra besvär i muskler och leder. Ta hjälp av en naprapat direkt från ditt hem! Konsultationen kostar 150kr och faktureras efteråt.