• Erbjudande Vasastan
  -Gratis naprapati varje fredag!-

  Du som inte besökt vår klinik tidigare får gratis behandling i Vasastan varje fredag. Observera att erbjudandet gäller naprapati, inte massage.

  Ring 08-31 19 19Boka Online
 • Naprapat­högskolans klinik
  - Naprapati & massage i Danderyd & Vasastan -

  Naprapathögskolans klinik finns nu i både Danderyd och Vasastan.
  Boka tid för Naprapatbehandling eller massage för endast 200 kr.

  Ring 08-31 19 19Boka Online
 • Erbjudande Danderyd
  -Första besöket gratis!-

  Du som inte besökt vår nya klinik i Danderyd tidigare får första besöket gratis!

  Ring 08-31 19 19Boka Online

Naprapat­behandling & massage endast 200 kr

På Naprapathögskolans klinik får du snabb hjälp med besvär i muskler och leder. Tack vare naprapatins många olika behandlingsmetoder kan vi hjälpa dig med de flesta besvär relaterade till rörelse- och stödjeorganen. Vi behandlar värk och stelhet i rygg, nacke, axlar och andra leder men det går också bra att boka tid för en välgörande massage.

Våra kliniker finns på Observatoriegatan 17, Stockholm och Svärdvägen 27, Danderyd. Ett besök kostar endast 200 kr. Observera att våra kliniker är kontantfria.

Effektiv behandling som förebygger besvär

Naprapati är en manuell behandlingsmetod vilket innebär att behandlingen utförs med händerna. Naprapatin präglas av ett helhetstänkande där både undersökningsmetodik och diagnostik är inriktade mot att finna orsaken till patientens besvär.

Manuella behandlingsmetoder kombineras ofta med förebyggande eller rehabiliterande träning. Naprapati är en behandlingsmetod som både återställer kroppens funktion och ger patienten möjlighet att förebygga framtida besvär.

Naprapatbehandling

Vanliga besvär

Nackspärr, ryggskott eller ischias? Här kan du läsa mer om de vanligaste besvär du kan få hjälp med på Naprapathögskolans klinik.

Naprapathögskolans klinik inför ditt besök

Inför ditt besök

Inför ditt besök hos oss kan det vara bra att känna till våra rutiner och hur ett besök på Naprapathögskolans klinik går till.

Naprapathögskolans klinik studenter

Presentkort

Hos oss kan både företag och privatpersoner köpa presentkort. En uppskattad gåva eller bidrag till företagets friskvård!

Våra behandlingar

På naprapathögskolans klinik erbjuder vi naprapatbehandling och massage. Ett besök kostar 200 kr. Observera att större delen av ditt första besök ägnas åt undersökning. Detta är nödvändigt för att vi ska kunna ge dig bästa möjliga behandling. Observera också att terapeutens journalföring ingår i besökstiden. Det gör att den effektiva behandlingstiden blir kortare än den besökstid som anges i bokningen.

Massage

Klassisk svensk massage. Besökstiden är 45 eller 60 minuter beroende på viken årskurs terapeuten går i.

Naprapati: Nybesök

Naprapatbehandling för dig som inte besökt kliniken tidigare under innevarande läsår. Besökstiden är 45 minuter.

Naprapati: Återbesök

Naprapatbehandling för dig som har besökt kliniken tidigare under innevarande läsår. Besökstiden är 45 minuter.

På Naprapathögskolans klinik kan du endast betala med kort. Syftet är att minska väntetiden för våra patienter och öka tryggheten för högskolans studenter och personal. Vi hoppas att du har förståelse för detta.

 

Tack på förhand!

VÅRA KLINIKER ÄR

KONTANTFRIA