Stort grattis till avgångsklass DN52!

Fyra år av studier är nu över för er i DN52 och det tycker vi naturligtvis är både roligt och tråkigt. Roligt eftersom att vi vet att ni på ett fint sätt kommer att representera naprapatin ute i samhället, och tråkigt för att vi inte längre får träffa er lika mycket.

Behovet av naprapater är stort i samhället eftersom nästan alla människor någon gång får ont i rygg, nacke, axlar, leder eller drabbas av en idrottsskada; den typ av besvär som naprapaten är specialist på att behandla. Ni kommer således att kunna påverka människors hälsa och därför göra en märkbar samhällsnytta.

Självfallet hade vi velat fira era framgångar under festliga förhållanden tillsammans med er och era nära och kära såsom vi brukar göra! Men tyvärr tillåter inte omständigheterna det just nu.
Vi vill däremot bjuda in till en digital Examensavslutning nästa vecka. Examenshögtiden måste vi däremot skjuta på framtiden och vi planerar i nuläget att ha en riktigt stor fest i Stadshuset våren 2022. Detta för att få fira er tillsammans med övriga klasser som tagit examen under coronapandemin samt att Naprapathögskolan fyllt 50 år!

Nu vill jag vill passa på att ge alla i klass DN52 de varmaste gratulationer samt lyckönskningar i er framtida yrkeskarriär! Ni har de bästa förutsättningarna att bli mycket framgångsrika!


Vänliga hälsningar,

Helène Schulte, Leg. läkare, Med. doktor
Rektor Naprapathögskolan