• Vidareutbildning vid Naprapathögskolan

Skräddarsydda utbildningar för examinerade naprapater & naprapatstudenter

Målsättning

Med målsättningen att utveckla kompetensen hos naprapater samt stärka naprapaters möjlighet att ta hand om nya patientgrupper har Naprapathögskolan inlett en satsning på vidareutbildning.

Genom att skräddarsy våra vidareutbildningar för naprapater utgår vi från en redan hög kunskapsnivå. Det gör att vi kan erbjuda komprimerade kurser med hög kvalitet till mycket förmånliga priser.

Kvalitetssäkring

Naprapathögskolan arbetar med både intern och extern kvalitetssäkring av våra vidareutbildningar. För våra licensgrundande utbildningar arbetar vi dessutom med EuropeActive och EREPS – European Register of Exercise Professionals.

Våra vidareutbildningar

Naprapat Jonas Gustrin

Presentationsteknik

Behärska de retoriska grunderna för att hålla bra presentationer.
12 september 2019

Löpträning

Löpcoaching

Analysera och förbättra din och andras löpstilar.
14 september 2019

Naprapat Nidal Awad

Nackmanipuation

Uppdatera dina kunskaper med de senaste rönen och teknikerna inom nackmanipulation.
Nidal Awad

naprapat Peter Viklund

Smärtfysiologi & Explain Pain

Moderna verktyg & strategier för att kommunicera med patienter kring smärta och stimulera tillfrisknande.
Peter Viklund
Naprapathögskolans gym

Träningslära, övningsförståelse & coaching

Skräddarsydd PT-utbildning för naprapater & naprapatstudenter.