• Vidare­utbildning

    Skräddarsydda utbildningar för naprapater, kiropraktorer och fysioterapeuter.

Målsättning

Naprapathögskolans vidareutbildningar har målsättningen att utveckla kompetensen hos de grupper inom svensk hälso- och sjukvård som arbetar inom manuell terapi.

Genom att skräddarsy våra vidareutbildningar för yrkesverksamma terapeuter utgår vi från en redan hög kunskapsnivå. Det gör att vi kan erbjuda komprimerade kurser med hög kvalitet till mycket förmånliga priser.

Kvalitetssäkring

Naprapathögskolan arbetar med både intern och extern kvalitetssäkring av våra vidareutbildningar. För våra licensgrundande utbildningar arbetar vi dessutom med FRISK  – Almega Friskvårdsföretagen och med EuropeActive och EREPS – European Register of Exercise Professionals.

Personlig tränare PT EQF4

En skräddarsydd utbildning för naprapater, kiropraktorer och fysioterapeuter vilket gör att vi kan utgå från en redan hög kunskapsnivå. Kursen innehåller tekniker för hur du instruerar, motiverar och coachar en patient under träning samt konsten att skapa anpassade träningsprogram. Du får också utveckla din kommunikativa kompetens med effektiva konsultationer och konstruktiv återkoppling.

FSTT (Force Sensing Table Technology)

Force Sensing Table Technology

Ta chansen att få reda på hur just du manipulerar!

Under höstterminen kommer Naprapathögskolan att lansera en kurs i FSTT. Med hjälp av FSTT som är ett evalueringsverktyg som används vid lärande av manipulationstekniker, utvecklad av CMCC (Canadian Memorial Chiropractic College) får du möjligheten att förbättra och utveckla dina bastekniker och färdigheter vad gäller kraftinsats, hastighet, riktning, ”preload” etc. med hjälp av objektiv feedback. 

Plats: Naprapathögskolan, Kräftriket 23 A, Stockholm

Antal deltagare: 6 st per tillfälle

Ansvarig lärare: Cleas Ekström; Legitimerad Naprapat

Mer info kommer inom kort.

Inom vilket område vill du vidareutbilda dig?

Skicka oss dina synpunkter på info@nph.se