• Vidare­utbildning

    Skräddarsydda utbildningar för naprapater, kiropraktorer och fysioterapeuter.

Målsättning

Naprapathögskolans vidareutbildningar har målsättningen att utveckla kompetensen hos de grupper inom svensk hälso- och sjukvård som arbetar inom manuell terapi.

Genom att skräddarsy våra vidareutbildningar för yrkesverksamma terapeuter utgår vi från en redan hög kunskapsnivå. Det gör att vi kan erbjuda komprimerade kurser med hög kvalitet till mycket förmånliga priser.

Kvalitetssäkring

Naprapathögskolan arbetar med både intern och extern kvalitetssäkring av våra vidareutbildningar. För våra licensgrundande utbildningar arbetar vi dessutom med EuropeActive och EREPS – European Register of Exercise Professionals.

Fördjupning i smärta och muskuloskeletal behandling

Muskuloskeletal smärta är komplex och kan vara utmanande på kliniken. Ny kunskap och nationella riktlinjer förespråkar att man kombinerar det manuella hantverket med psykosociala inslag. Denna tvådagarskurs länkar ihop dessa behandlingssätt, och erbjuder dig enkla verktyg att implementera på din klinik.

Personlig tränare PT EQF4

En skräddarsydd utbildning för naprapater, kiropraktorer och fysioterapeuter vilket gör att vi kan utgå från en redan hög kunskapsnivå. Det gör att vi kan erbjuda en komprimerad utbildning med hög kvalitet till en mycket förmånlig kostnad. Kursen kommer hållas 30/5-4/6 i Naprapathögskolans lokaler. Mer information kommer inom kort. 

Inom vilket område vill du vidareutbilda dig?

Skicka oss dina synpunkter på info@nph.se